Ring oss gärna: 0455-30 28 00

FAQ

Varför ska jag arbeta hos First Med?

Du vill söka nya utmaningar i din arbetskarriär och arbeta på ett mer fritt sätt. Vi har både kortare och längre uppdrag. Vi hjälper dig att utnyttja din kompetens för att hitta uppdrag som passar dina krav och önskemål. Vi ser till dina önskemål, erbjuder stor flexibilitet, bra lön och förmånen att få bestämma över din egen tid

Vilka är fördelarna med att arbeta hos er?

First Med är ett affärsområde inom NGS Sköterskebemanning där även välkända varumärket Nurse Partner ingår. Tillsammans har vi förutsättningarna att erbjuda dig som sjuksköterska konkurrenskraftiga och attraktiva uppdrag över hela Sverige. Det gör oss till det bästa bemanningsföretaget i branschen.

Vad krävs för anställning?

Svensk legitimering och i vissa fall 2 års erfarenhet krävs. Vid anställning kontrollerar vi IVO och HSA-ID samt kontaktar dina referenser. Vi anställer dig vill utvecklas och som vill göra ett bra jobb med starkt personligt engagemang.

Anmäl ditt CV direkt. Då får du e-post om passande uppdrag. Du kan även välja att fylla i vår intresseanmälan. Då kontaktar vi dig och berättar mer om oss.

Registrera CV Intresseanmälan

Vad har jag för anställnings- och lönevillkor?

Vi tillämpar individuell lönesättning som utgår från erfarenhet och kompetens. Vi har kollektivavtal och betalar självklart tjänstepension.

Kan jag arbeta som underkonsult via eget företag?

Självklart!

Har du funderat på att starta eget? Vi samarbetar med Fortner som är en auktoriserad redovisningsbyrå med specialiserade och erfarna konsulter som hjälper dig med bokföring, fakturering och lön. De hjälper dig gärna.

Läs mer om Fortner

Om jag arbetar på annan ort, vem ordnar resa och boende?

Du kommer överens om det med din konsultchef vid uppdragsutbokning.

Var och hur mycket kan jag arbeta?

Du bestämmer själv när och hur mycket du vill arbeta. Det kan handla om allt från enstaka arbetspass till årslånga insatser. Vi har uppdrag för alla typer av specialiserad vårdpersonal på en mängd olika arbetsplatser i Sverige.

Vem ordnar med SITHS-kort på uppdrag?

I flera landsting står kunden för att ordna det men medan för uppdrag i till exempel Skåne och Stockholm, ordnar vi ditt SITHS-kort. Din konsultchef meddelar detta vid uppdragsutbokning.

  1. First Med och vården behöver dig som vill lite mer, kan lite mer och ger lite mer.