Ring oss gärna: 0455-30 28 00

AKTUELLT

Jobba som sjuksköterska hos First Med

Vi och vården behöver dig som vill lite mer, kan lite mer och ger lite mer.

Vi är mycket stolta över vår personalstyrka av sköterskor som gör ett fantastiskt arbete ute hos våra kunder och som medverkar till att efterfrågan hos oss växer. Utifrån dina kunskaper och dina behov hittar vi de attraktivaste uppdragen inom både den privata och offentliga sektorn. Vi kommer alltid att ge tillbaka till dig i form av en flexibel arbetstid anpassade efter dina behov, en förmånlig lön och spännande uppdrag över hela Sverige.

Vi är specialiserade på kvalificerad vårdpersonal och bland våra medarbetare finns sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, skolsköterskor, medicinska sekreterare och undersköterskor.

Vi ser fram emot att höra från dig. Kontakta oss på 08-505 808 60 eller via e-post så berättar vi mer.

Skicka e-post

 1. Jobba som sjuksköterska hos First Med

First Med tillhör Det goda tjänsteföretaget

Vi på First Med är stolta över att tillhöra Almega Tjänsteföretagen och Det goda tjänste­företaget. Det betyder att vi följer lagar och kollektivavtal samt arbetar för god etik.

Det goda tjänste­företaget är ett ansvarstagande och en kvalitetsstämpel för dig som kund. Då vet du också att vi som företag tillämpar bra villkor när det gäller medarbetarna.

Symbolen betyder att det är ett medlems­företag i Almega Tjänsteföretagen och att vi:

 1. Tillämpar kollektivavtal eller villkor på motsvarande nivå.
 2. Har en policy för jämställdhet, mot diskriminering och sexuella trakasserier.
 3. Tillämpar vår gemensamma värdegrund.
 1. First Med tillhör Det goda tjänsteföretaget.

Årets julgåva till Naturskyddsföreningen

Två veckor kvar till dopparedan’
och kanske är du ute på klappjakt på stan
Vi på NGS har redan inhandlat paketen
som är till oss alla för det gagnar planeten
Vi fortsätter stödja även nästa år, det är meningen
för årets julgåva har vi skänkt till Naturskyddsföreningen

Klimatförändringarna är på riktigt och de händer nu. NGS Group är en hållbar koncern och i det arbetet medverkar vi för att rädda och stärka miljön.

Naturskyddsföreningen är sedan decennier Sveriges mest inflytelserika miljöorganisation. Klimat, hav, skog, jordbruk och miljögifter är de viktigaste arbetsområdena. Det senaste decenniet har det globala arbetet blivit allt större och starkare. Föreningen samarbetar och stödjer över 60 miljöorganisationer över hela världen, tack vare pengar från Sida. De står dessutom bakom miljömärkningen Bra Miljöval som hjälper dig att hitta de produkter och tjänster som är minst skadliga för miljön.

Gör som oss. Ge bort en julgåva till Naturskyddsföreningens arbete för klimatet. Ditt och vårt stöd behövs.

Ge bort en julgåva

 1. First Med stödjer Naturskyddsföreningen.

First Med och NGS Group i regnbågsfärger

Idag börjar EuroPride, ett stort evenemang som Sverige i år har äran att arrangera. Stockholm och Göteborg delar på upplevelsen och först ut är huvudstaden och om några veckor är det Göteborgs tur.

Inom NGS Group tillåter vi inte direkt eller indirekt diskriminering av någon, på grund av kön, etnisk tillhörighet, funktionshinder, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck och ålder. Vi värnar om den mångfald som idag präglar hela koncernen och därför är det en självklarhet för oss att uppmärksamma Pride.

EuroPride – For a United Europe, open to the world!

 1. First Med och NGS Group stödjer Pride.

Vi planterar träd åt Vi-skogen

Träd är livsviktigt. Varje nyplanterat träd ger ren luft, bördig jord, mer mat på borden och skydd mot klimatförändringarnas effekter.

NGS Group är med värnar om miljön och planterar 558 träd via Vi-skogen. Antalet beskriver hur många medarbetare som arbetar på uppdrag genom oss inom något av NGS olika affärsområden, omräknat i heltidsanställda.

Läs mer om Vi-skogen och deras arbete i östra Afrika. Träd skapar förutsättningar till ett bättre liv!

Till Vi-skogen

 1. First med planterar träd åt Vi-skogen.

Kom förbi oss på Medrekmässan 22 februari

Torsdagen 22 februari finns vi med på Medrekmässan på Clarion Hotel i Stockholm. Kom förbi vår monter och träffa våra konsultchefer som berättar fördelarna om hur det är att arbeta med oss.

Medrekmässan är en av Sveriges största rekryteringsmässor för arbetsgivare inom sjukvård, hälsa och omsorg. Här samlas engagerade utställare från marknadens hetaste arbetsgivare. Besök mässan för att mingla med din framtida arbetsgivare och lyssna på spännande föredrag från några av utställarna på plats.

Tid: 22 februari klockan 12.00-19.00
Plats: Clarion Hotel, Ringvägen 28 i Stockholm
Pris: Fri entré för alla besökare

Mer om Medrekmässan Medrekmässan Facebook Tävla!

 1. First Med finns på Medrekmässan i Stockholm.

NGS stödjer Mustaschkampen

November = Movember

Varje dag, varje månad, varje år får tusentals män diagnosen prostatacancer. En sjukdom som det inte ofta pratas om. Vi får inte glömma att sjukdomen finns i vår närvaro – våra pappor, partners, vänner och kollegor kan drabbas.

Mer pengar behövs i kampen mot prostatacancern till forskning för bättre diagnos- och behandlingsmetoder samt opinionsbildning. Årets kampanj är igång och målet för i år är att överträffa 2016 års rekord på 8,5 miljoner i insamling till kampen mot prostatacancer.

Läs mer på www.mustaschkampen.eu och var med i kampen du med.

 1. First Med stödjer Mustaschkampen 2017.

Tillsammans ska vi besegra cancer

Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är nu igång under oktober månad, i syfte att finansiera cancerforskning, sprida kunskap om bröstcancer samt bedriva påverkansarbete. Under hela månaden är vi med och uppmärksammar detta faktum att drygt 8000 kvinnor i Sverige varje år får beskedet att de har bröstcancer.

De som drabbas är inte ”alla andra”. De är våra mammor, systrar, barn, vänner och kollegor! Människor som finns i våra liv och som betyder något för oss. Chansen att bli botad från bröstcancer har ökat de senaste årtiondena. I dag överlever drygt 80 procent av dem som drabbas av bröstcancer. Det beror främst på att allt fler fall upptäcks tidigt, och på att behandlingsmetoderna blivit bättre.

För oss är det viktigt att vara med och bidra till att forskningen går framåt. NGS är ett företag som arbetar med människor och för människor och det vi gör, gör vi med hjärtat. Det här är ett engagemang från hjärtat och vi är med i kampen mot cancer och donerar pengar till en välgörenhet som inte bara drabbar ”andra” utan som även drabbar oss.

Tillsammans ska vi besegra cancer.

Välkommen till vår nya hemsida

Vi är så glada att vår uppdaterade hemsida nu ligger uppe. Vi har under några månader i hemlighet byggt, renoverat och fräschat upp fasaden men stommen och inredningen finns kvar. Det är nu lättare och det går snabbare att hitta den viktiga information du behöver.

Varför inte ta dig några minuter och titta runt? Vi vill förvarna för eventuella små fel som kan ha uppstått och vi arbetar för att rätta till dessa fel så fort det går. Vi hoppas att du gillar vår nya design.

 1. First Med är en del av NGS Group.

Fika med oss 27 april

Vill du veta vad du får hos oss?

Kom och träffa oss på konditori Vete-Katten (Kungsgatan 55, Stockholm) torsdag 27 april mellan klockan 13.00 – 17.00.

Slå dig ner för en kopp kaffe och vi berättar hur det är att arbeta för oss och vad vi kan erbjuda för uppdrag framöver.